Page Abstract

1. Main
The main page of this blog. You are here. Page that collects photos from our plants collection(mainly orchids) that are flowering at the posted time.

2. About TBV
Introduction of TBV and Bera district (where TBV is)

3. About Pahang
Anything about the state of Pahang, such as interesting places to visit, activities of the population and many more.

4. Diseases
Share about the common diseases always occur to your orchid in the tropical climate.

5. Fungicide
The type of fungicide available in Malaysia to treat the plant's diseases.

6. Pesticide
The type of pesticide available in Malaysia to treat the plant's pest.

7. Fertilizer
The fertilizers that we use for our plants.

8. Nature
Any photo about the beauty of the nature in Malaysia from our view. They are may about the tree, waterfall or animal.

9. Insect
The page that collects my photo from macro shoot. Subject are all kind of insects found around my garden.

10. Scene
The page that collects all photo taken by my intuitive, something that caught my attention suddenly.


Nak belajar tanam Orkid? Dapatkan buku hebat ini :)

Nak belajar tanam Orkid? Dapatkan buku hebat ini :)
Ia ditulis berdasarkan pengalaman penulis sendiri. Boleh dibeli di Karangkraf Mall secara online ya. :)

Bab Bonus

Buku ini juga membincangkan mengenai perladangan Vanila di Malaysia di dalam Bab Bonus. Penulis memberi pandangannya mengenai permasalahan yang perlu diatasi sebelum melakukan pelaburan di dalam perladangan Vanila di Malaysia.

Tuesday, November 10, 2009

Hantu or Anthu?

Anthurium ni..kalau di Indon..bisa di gelar Anthurium Corong....aku dah ada sepasu anthurium ni di TBV..tetapi hari ni terserempak dengan 'big clump' Corong...pejam mata je le aku pancung kepala agung.


Ni juga terpaksa pejam mata pancung kepala agung...geram sebab kebesaran saiz pokoknya..


Yang ni bukan anthurium tetapi suku sakat rapat dia le... philodendron....'detail' namanya aku tak tahu...sesaper tao mai le habaq kat aku..

2 comments:

Kamsiah said...

cantiknya...senang nak jaga ,kan...tak banyak kerenah pokok ni

projek said...

Kak Kam..

Ye senang nak jaga...tak banyak karenah sungguh..air je sekali sehari...baja daun 2 minggu sekali...cuma kena letak bawah shade je le...

Tapi memang sesuai utk buat indoor deco plant..