Page Abstract

1. Main
The main page of this blog. You are here. Page that collects photos from our plants collection(mainly orchids) that are flowering at the posted time.

2. About TBV
Introduction of TBV and Bera district (where TBV is)

3. About Pahang
Anything about the state of Pahang, such as interesting places to visit, activities of the population and many more.

4. Diseases
Share about the common diseases always occur to your orchid in the tropical climate.

5. Fungicide
The type of fungicide available in Malaysia to treat the plant's diseases.

6. Pesticide
The type of pesticide available in Malaysia to treat the plant's pest.

7. Fertilizer
The fertilizers that we use for our plants.

8. Nature
Any photo about the beauty of the nature in Malaysia from our view. They are may about the tree, waterfall or animal.

9. Insect
The page that collects my photo from macro shoot. Subject are all kind of insects found around my garden.

10. Scene
The page that collects all photo taken by my intuitive, something that caught my attention suddenly.


Nak belajar tanam Orkid? Dapatkan buku hebat ini :)

Nak belajar tanam Orkid? Dapatkan buku hebat ini :)
Ia ditulis berdasarkan pengalaman penulis sendiri. Boleh dibeli di Karangkraf Mall secara online ya. :)

Bab Bonus

Buku ini juga membincangkan mengenai perladangan Vanila di Malaysia di dalam Bab Bonus. Penulis memberi pandangannya mengenai permasalahan yang perlu diatasi sebelum melakukan pelaburan di dalam perladangan Vanila di Malaysia.

Monday, January 10, 2011

Honey smell!

Very good yellow blooming at my place now! I'm very happy with this species..even only once a year its give me blooms but worth to wait the golden time!



4 comments:

juliadam said...

tan sri, bukan bau nya menusuk mcm minyak yang di gunakan oleh .......
sebab tu nama gelaran lainnya sanggul be.......

hakim72 said...

tuan: di rumah ni pun sedang mekar juga. ada dua pasu. sekalipun bunganya hanya beberapa tangkai, baunya masuk jugalah ke dalam rumah. memang cukup kuat.

. said...

Kak Tina.....pokok saya ni saya judge bau dia mcm bau madu...kot species ni ada beberapa varieties baunya kot...balik ujung minggu ni nak check lagi 2 clump yg tgh berbunga...bau sama ke tak.

. said...

tuan hakim...upload le kat blog...nak ke batu 10 ntah bila ni.....dpt tgk online pun kira ok dah tu..