Page Abstract

1. Main
The main page of this blog. You are here. Page that collects photos from our plants collection(mainly orchids) that are flowering at the posted time.

2. About TBV
Introduction of TBV and Bera district (where TBV is)

3. About Pahang
Anything about the state of Pahang, such as interesting places to visit, activities of the population and many more.

4. Diseases
Share about the common diseases always occur to your orchid in the tropical climate.

5. Fungicide
The type of fungicide available in Malaysia to treat the plant's diseases.

6. Pesticide
The type of pesticide available in Malaysia to treat the plant's pest.

7. Fertilizer
The fertilizers that we use for our plants.

8. Nature
Any photo about the beauty of the nature in Malaysia from our view. They are may about the tree, waterfall or animal.

9. Insect
The page that collects my photo from macro shoot. Subject are all kind of insects found around my garden.

10. Scene
The page that collects all photo taken by my intuitive, something that caught my attention suddenly.


Nak belajar tanam Orkid? Dapatkan buku hebat ini :)

Nak belajar tanam Orkid? Dapatkan buku hebat ini :)
Ia ditulis berdasarkan pengalaman penulis sendiri. Boleh dibeli di Karangkraf Mall secara online ya. :)

Bab Bonus

Buku ini juga membincangkan mengenai perladangan Vanila di Malaysia di dalam Bab Bonus. Penulis memberi pandangannya mengenai permasalahan yang perlu diatasi sebelum melakukan pelaburan di dalam perladangan Vanila di Malaysia.

Sunday, May 2, 2010

Mood rosak!

Korang saksikan sikit je kali ni bunga bunga orkid yang kembang di TBV yang sempat aku 'shoot'..balik kali ni mood aku rosak le...ada 'big thing' telah berlaku di BFV menyebabkan aku macam nak membunuh orang je...itu sekiranya membunuh orang bukan satu dosa ler....

Epidendrum yang masih berkembang dgn baik bunganya..

Brassavola David Sander..

spesis sudah lupa ID dia laa..

Dendrobium gouldii pun masih kembang dengan baik..

Dendrobium curly and horn yang wangi...hibrid dia ni..



Dendrobium aggregatum dengan kumbang belangkas....saja je aku bela kumbang ni..

Bulbophyllum birennianum...free flowering species..


Dendrobium anosmum..

2 comments:

Orchid de dangau said...

Orchid kuning tu...Cyrtopodium andersonii

. said...

terima kasih tuan untuk ID tu