Page Abstract

1. Main
The main page of this blog. You are here. Page that collects photos from our plants collection(mainly orchids) that are flowering at the posted time.

2. About TBV
Introduction of TBV and Bera district (where TBV is)

3. About Pahang
Anything about the state of Pahang, such as interesting places to visit, activities of the population and many more.

4. Diseases
Share about the common diseases always occur to your orchid in the tropical climate.

5. Fungicide
The type of fungicide available in Malaysia to treat the plant's diseases.

6. Pesticide
The type of pesticide available in Malaysia to treat the plant's pest.

7. Fertilizer
The fertilizers that we use for our plants.

8. Nature
Any photo about the beauty of the nature in Malaysia from our view. They are may about the tree, waterfall or animal.

9. Insect
The page that collects my photo from macro shoot. Subject are all kind of insects found around my garden.

10. Scene
The page that collects all photo taken by my intuitive, something that caught my attention suddenly.


Nak belajar tanam Orkid? Dapatkan buku hebat ini :)

Nak belajar tanam Orkid? Dapatkan buku hebat ini :)
Ia ditulis berdasarkan pengalaman penulis sendiri. Boleh dibeli di Karangkraf Mall secara online ya. :)

Bab Bonus

Buku ini juga membincangkan mengenai perladangan Vanila di Malaysia di dalam Bab Bonus. Penulis memberi pandangannya mengenai permasalahan yang perlu diatasi sebelum melakukan pelaburan di dalam perladangan Vanila di Malaysia.

Monday, April 5, 2010

Rumah Otai

Ni foto foto orkid semasa singgah di rumah otai Shah Alam masa lunch tadi....memacam isu gak le di sembangkan yang terpaksa di off record di sini...supaya tak menyinggung mana-mana pihak...









2 comments:

Shafa said...

cantiknyer okid...agak2 la dh brapa lama otai sifu nie mengorkid..saya baru setahun jagung, bila tgk okid dieorg nie...huhhhhh! tekanan darah tinggi saya naik ke tahap maksima, bila pulak ler okid saya nk membunga cam gini...

. said...

dah berpuluh tahun dah Shafa...umur otai tu pun dah 60 lebih.